fredag 19. februar 2010

Dagens trim

Det blåser nærmest snøstorm i Oslo i dag. Føy så surt og ufyselig... Kan love jeg angret på at jeg ikke hadde med meg lua mi da jeg skulle ut en tur tidligere i dag. Særlig da det lå over en halvmeter med snø forran garasjeporten vår, som måtte fjernes av undertegnede...


Ja, ja, så ble det i hvert fall en god 20 minutts treningsøkt på meg, for å måke vekk all snøen. ;)


Dessverre syntes det knapt at jeg hadde flyttet på en eneste snøfille forran garasjen da jeg kom tilbake 2 timer senere... Så nå har jeg sendt min kjære ut for å grave bilen inn i grarasjen igjen. *thi-hi*

Hvis det bare slutter å snø blir det sikkert helt nydelig føre i marka med all denne snøen. Dersom den verste kulden uteblir (det er meldt -14) kanskje lillebror får sin pulk debutt i helgen?

4 kommentarer:

 1. Oi da.Men bra trim ja:)
  Jeg har flytta enn i mine luer jeg...Får øreverk bare jeg stikker hodet utenfor døra vet du.
  Ønsker deg en nydelig fredag og helg!
  Klem klem

  SvarSlett
 2. Så mye snø! Måking er bra trim! det er også å trille vogn på gangveier som ikke er brøytet...hihi :)

  Å, prøvde meg litt innom kremmerhuset jeg også, men de små butikkene blir så håpløse med vogn. Jeg MÅ også komme meg ut på egenhånd en dag snart!

  Vi tenkte vi skulle kjøpe pulk i morgen, men er meldt kaldt :( Har så lyst til å prøve den med tjukke prinsen vår. Koselig med pulk på skitur :)

  Ha en fortsatt fin fredagskveld!! Klem

  SvarSlett
 3. Hei. Tusen takk for koselig kommentar hos meg!
  Ja, jeg skal jammen sjekke ut A-derma i utlandet. Det er gode produkter! Jeg brukte badeoljen fra A-derma en periode også, men den jeg har nå er mye mye bedre.

  Du - koselig blogg du har her. Jeg legger meg til som følger jeg:)

  Mye snø ja! Her i Kristiansand har vi knapt hatt så mye snø så lenge. Jeg er litt lei (les:veldig) er ikke noe glad i skigåing så det blir desverre ingen pulk på mine barn.

  Kos dere i helgen da!
  Klem Vivian

  SvarSlett
 4. Hei Inger-Lise,

  takk for dine snille ord hos meg. Er veldig sliten nå etter en helg med syke barn og kjære, men jeg er veldig snart tilbake!

  Klem
  emma

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails