mandag 8. februar 2010

Mandag og falsk krupp

I helgen opplevde vi at lillebror fikk et anfall med falsk krupp. Det var ikke noe alvorlig kritisk anfall, og vi behøvde ikke reise på legevakten eller noe. Men det var grusomt likevel! Å se barnet sitt gispe etter luft, hoste så han brekker seg og ikke få puste var helt forferdelig! Vi pakket han inn i tepper og sprengluftet, og heldigvis fikk den kalde luften pusten hans til sakte men sikkert å stabilisere seg. En liten forkjølelse som begge guttene har var antagelig det som gjorde at det snurpet seg i halsen hans. Hos små barn er passasjen i halsen ganske trang, og hvis slimhinnene rundt strupehodet og stemmebåndene hovner opp kan hevelsen kan gi tung pust og bjeffende hoste = falsk krupp.
Les mer om falsk krupp her.
Stakkars lille gutten min, jeg håper inderlig at vi slipper å oppleve det igjen! Men i dag er han i fin form igjen og vi nyter at alle er friske og raske!! :-)
Jeg elsker tulipaner!!
Disse i vår-fine farger kjøpte jeg før helgen.

Nå er det bare noen uker igjen av permisjonen min, og jeg har masse planer for tiden før jeg begynner å jobbe. Hovedplanen er å nyte hver lille stund med godguttene mine! I dag skal jeg hente storebror tidlig i barnehagen og så skal vi koooose oss. :-)
Men først skal jeg ta noen telefoner, ordne litt småfiks, og prøve å rekke litt lunsj mens lillebror sover! Ha en fin mandag, og forresten takk for veldig koselige tilbakemeldinger på blomsten min. Klarte jeg det, så kan du også - bare prøv!! ;)

1 kommentar:

  1. Tulipaner er herlig!

    Falsk krupp er skremmende, stakkars lillevennen.

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails