torsdag 25. februar 2010

Ski

Selv om jeg kanskje har klaget mye over all snøen (jeg er fortsatt LEI av sprengkulde og at det konstant laver ned!!), så er det likevel kos med litt vinterferie i winter wonderland stil. I helgen skal vi på hytta i Trysil, og vi drømmer om knallføre og deilige skiturer.
I den anledning jeg har kommet frem til at jeg må kjøpe meg nye ski. Noe som er på tide ettersom de gamle skiene mine er fra ungdomsskolen eller der om kring... Om jeg skal kunne holde følge med storebror som er blitt en ytterst ivrig skiløper, så er det best å ha utstyret i orden! ;)

På skitur i hagen til mormor og morfar

Dette ønsket om nye ski har forøvrig ikke noe med saken å gjøre at jeg ikke finner skiskoene mine.. *kremt* Når jeg tenker meg om har ikke sett de etter at vi flyttet i fjor... *dobbel-kremt* Så etter noen dagers leteaksjon er konklusjonen at enten er de på hytta eller så er de borte(?)! Og dersom de ikke er på hytta, er det ekstremt kjedelig å stå på hytta på lørdag og vinke til alle de andre som skal ut på tur uten meg fordi jeg ikke finner skiskoene mine... :(
Så nye ski, here I come! :-)

1 kommentar:

  1. Ja du får si fra hvis du finner en bra pakkeløsning. Jeg eier verken sko eller ski og det burde jeg jo etter 10 år i Norge. Hehe... Skal også på fjellet snart.

    Festlig med bildene her under. Min 3-åring pleier også og ta en masse fotografier runt om i huset som han stolt viser frem. hehe

    Ha en fin snødag!

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails