onsdag 3. februar 2010

Mitt 2009

Det er mange som har laget årskavalkade for 2009, og jeg begynte på denne rett etter at jeg så Mariann hadde laget en så fin en, og oppfordret alle til å lage egne kavalkader. Men først mens lillebror tok formiddagshvilen i dag ble den ferdig. *ting-tar-tid*
Så SENT men godt - her kommer kavalkaden for mitt/vårt 2009:

Januar:
Høygravid og med bekkenløsning flyttet vi (les: min kjære gjorde jobben jeg var bare "med på lasset") fra leiligheten til vårt kjære funkis rekkehus. Etter 10 dager i nytt hus ble storebror 2 år.

Bursdagsgutten + Storebror og jeg tar avskjed med blokka vi bodde i


Februar:
Jeg er STOR, og venter og venter. Med lillebror i magen ble jeg mye større enn jeg noen gang var med storebror. Mon tro hva storebror forventet når vi sa at det var en baby i magen min?


Mars:
Fredag 13 mars på sin farmors bursdag ble lillebror født. 9 dager før termin (nøyaktig som storebror) kom han i rakettfart og gjorde vår lille familie helt komplett. Elsket fra første sekund av oss tre og alle andre som hadde ventet sånn på deg!
April:
Lillebror er ikke en måned en gang, når vi i påsken drar en tur på hytta til mine foreldre. Vi koser, koser og koser oss med guttene våre, og nyter å oppleve en søskenkjærlighet mellom guttene som er helt fantastisk.
Titt-tei, snøhulen ble snøtunell! Påske på hytta i Trysil!

Mai:
Min kjære ble 30, og vi fikk være foreldre til to flotte bunadskledde gutter på 17. mai. På skuldrene til onkel fikk storebror se kusinen sin gå i 17.mai toget. Det var den 17.mai alle kafeene i sentrum var så stappfulle at jeg endte med å brette ned bunaden og amme på plenen i slottsparken. (Heldigvis var det en varm 17.mai!) Er man 2 mnd og blir sulten så må man ha mat NÅÅÅ, og da spiller det liten rolla hvilken dag det er eller hva mamma har på seg... hi hi... ;)

Juni:
Barnedåp med blå muffins og et dåpsbarn som til slutt sovnet på fanget til den ene onkelen som også var stolt fadder, er det jeg husker best fra juni. Det var også måneden jeg dristet meg til å starte min egen blogg, etter å ha lest og beundret mange andre blogger i lang tid.Juli:
Vi tok en liten ferietur til København, og koste oss blant annet i Tivoli. Ellers koste vi oss masse i den lille hagen vår, og vi mye tid og krefter på å bytte ut en trapp med en liten gangsti for å forbedre inngangen til huset.

Veteranbil i Tivoli var like gøy for stor og liten!
August:
Storebror begynte i barnehagen. En stolt men litt skeptisk gutt liker seg godt på avdelingen som heter Maurtua. Men fordi jeg er hjemme i mammaperm, blir det som oftest bare 2-3 korte dager der i uken.
September:
Vi besøkte svigers i Genève. (vi var ikke der hele september, men bortsett fra min veldig viktige bursdag *hihi* var det turen dit det mest spennende vi gjorde)

Oktober:
Vi gikk mange fine høstturer i skogen. Vi bor rett ved marka og bruker faktisk kortere tid inn i marka enn til nærmeste butikk. Herlig!! :-)
November:
Reiste vi til Gran Canaria og nøt to herlige uker med sol og sommer sammen med noen venner. Da vi var der fikk lillebror sin første tann, og vi fikk ladet batteriene til det som skulle bli en veldig kald vinter.


Desember:
Første uken i desember hadde jeg siste eksamen i grunnfaget mitt. Før vi forberedte og feiret JUL med våre to nydelige gutter.
Året ble avsluttet med gode venner hjemme hos oss. Sånn sett ble også 2010 startet med gode venner hjemme hos oss! :-)

3 kommentarer:

 1. Så fin! Koselig og begivenhetsrikt år, 2009;-) Klem L

  SvarSlett
 2. For et fint år dere har hatt, var kjempe koselig å lese :)
  Et fantastisk år for oss begge, to små prinser som kom til verden!

  Ha en fin fin kveld!
  Klem

  SvarSlett
 3. Så koselig kavalkade du hadde laget! Takk for hilsen inne hos meg også, her føler tiden flyr, så blir litt for lite kommentering rundt omkring. Ønsker dere en riktig deilig helg med masse kos og godt humør! Klem fra Ellen

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails