fredag 19. februar 2010

Skal det være en muffins?


Disse søte muffinsene smaker nok ikke noe særlig, men de pynter fint opp på bordet sammen med min vakre morsdags og valentin bukett med tulipaner og gåsunger.


Muffinsene er skåler med lokk, fra den utrolig kule butikken Stockhome i Stockholm. Butikken er en av mine favoritter og er et must hver gang jeg er i Stockholm.


I samme butikk kjøpte jeg også disse fine muffinsformene. De skal nok få besøk av smakfulle muffins i løpet av helgen! :-)

Bildet er lånt fra www.stockhome.se/

Jeg har ikke helt bestemt meg for hva slags muffins det blir, men jeg vurderer denne oppskriften. Muffins med bringebær og hvit sjokolade, mmmmmm.. Høres veldig godt ut!! :-)

Håper du har spennende planer for helgen, det har vi og vi gleder oss! ;)

4 kommentarer:

 1. Wow, de var bare lekre, vil ha, vil ha!
  Vi skal nok paa restaurant i morgen og feire Salva litt ekstra.
  Ellers skal jeg paa noe litt rart i morgen... Vi skal feire en venninne som snart skal föde. Det er et slags hippiritual, lage halskjede so0m skal gi henne positiv energi fra damer som har födt tidligere. Hun skal selv föde hjemme og har alliert seg med jordmödre og doulaer som ogsaa skal komme hjem til henne i morgen paa denne noe spesielle feiringen:)
  Maa si jeg er nyskjerrig og spent paa hvordan det hele blir!!
  God helg paa dere!

  SvarSlett
 2. Veldig søte... sånne muffinsformer kunne jeg tenkt meg til 1-årskalaset neste helg... Ønsker deg og den søte familien en rikig god helg. Stor klem.

  SvarSlett
 3. Heisan; fikk tak i en slik muffins (lignet veldig, kansje litt lavere?) på Søstrene Grene på Karl Johan i oktober!!. Gikk tilbake dagen etter for å kjøpe 2 til (- de hadde med grønn og rosa "bunn" også) men da var det ikke en eneste en igjen... Så jeg har jaktet på flere ved sporadisk å stikke innom SG med jevne mellomrom.... Hilsen muffins-faster!

  SvarSlett
 4. hei og takk for at du la igjen hilsen på bloggen min, så jeg fant frem til din! det er alltid koselig å oppdage nye fine blogger. sånn muffinsskål har jeg lett etter lenge, men bare sett på ulike blogger og ikke i butikker. kan jeg låne et bilde hos deg (med link selvsagt) for å etterlyse en på min blogg?

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails