tirsdag 16. februar 2010

Kreativ kribling

Det kribler i fingrene mine for tiden. Det er mitt lille kreative gen som spretter rundt i kroppen min og sier JA, endelig har jeg tid og overskudd til håndarbeide og andre pulserier!! :-)
Jeg blir så inspirert av alt det fine jeg ser mange av bloggedamene der ute gjør. Litt overmodig har jeg faktisk startet på flere prosjekter samtidig, og det største og mest spennende er denne kjekkas-genseren (oppskrift fra Pickles) som egentlig var tenkt til lillebror.


Men når jeg ikke har strikket på 10 år (i hver fall...) og strikkingen ikke ble så fast og stram som oppskriften mener jeg burde fått til, så passer den faktisk rundt livet på storebror. Noe han ble overlykkelig for! He he.. søtnosen min er lett å glede - hurra mamma strikker genser til meg! ;)
Har forresten vært på en aldri så liten harrytur med minsten og en venninne i dag. Så nå skal jeg tilbake til smågodis og strikketøyet mitt. Ha en fortreffelig kveld!

4 kommentarer:

 1. wow, det maa jeg si! Genser?! Ikke verst. Da har du masse mer taalmodighet enn meg gitt!
  LYKKE TIL:) Jeg holder meg til smaa prosjekter enn saa lenge selv om jeg digger alle PIckles prosjekter...
  Gleder meg til aa se resultatet!
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Heisann :)
  Tusen takk for utrolig koselig hilsen hos meg :-) *glad*

  DU har så fin blogg, scrollet meg nedovr her og smilte masse :) Måtte le av innlegget om badhairday.. såååå utrolig SØT! Og astronauten var jo bare til å spise opp, kan tenke meg at han fikk noen lange blikk og smil på butikken.. hihihi:) Karnevaltid skulel vært oftere :-) (dog gjerne med samme kostyme, eller hadde det blitt dyrt.. hihi)

  Heldige du som har vært i butikken til HM HOME, sender ønskeliste til julenissen om at den åpner i Norge, helst Bergen.. til jul :)

  Og tipset ditt med fiskekakene var utrolig kult, jeg har prøvd meg på skiver, men dettevar jo utrolig kreativt. Har alltid mange til overs uansett, siden mannen er 'allergisk' (mhm)!

  Ha en fin uke videre!
  Klem fra Ida

  ps. og heldige deg som kan strikke, veldig koselig med små barn som lett gledes :) Hadde den opplevelsen med Christoffer (eldste) - enda så bortskjemt han er.. (skyldig!).. - han var over seg av lykke da han så det nye lappeteppe jeg hadde sydd til sengen hans :) *herlig*

  SvarSlett
 3. Hei hei!

  Herlig han gutten din med bad hair day! Skikkelig go´gutt da! Fantastisk!

  Så gøy at du strikker genser (selv om det er storebror som får bruke den først) Kjekkasgenser er så utrolig fine og det har jeg lyst til å strikke også. Men dessverre så er ikke mine strikkekunnskaper så himla gode ennå at jeg tør å begi meg ut på slike prosjekter... Tro når den tid egentlig skal bli!?

  Ha en fin uke, kjære du!
  Klem

  SvarSlett
 4. Hei på deg :)

  Tusen takk for fine ord idag :) Jeg fikk så mye på ♥ når jeg var her i går, og glemte helt å kommentere to ting. Det ene var den skremmende opplevelsen med falsk krupp. De mistenkte jo det nå med William, men han hadde ikke pustebesvær eller den bjeffende hosten. SÅ skummelt å oppleve det, godt dere var snarrådig og visste hva dere skulle gjøre. Jeg googlet det straks og oppdaterte meg på hva som er viktig å gjøre ! Samtidig samlet jeg en del av venninne mine med barn på facebook, og sammen med en nabo som er ambulansesjåfør så skal vi ha en kveld om førstehjelp på barn. Det gleder jeg meg til, selvom jeg er sykepleier, så har jeg lite erfaringer med barn, så det skal bli greit å bli litt mer kunnskapsrik der :)

  Så måtte jeg kommentere de tre tipsene dine. Jeg må innom prix i morgen, og se om de fremdeles har tilbudet. Deretter skal jeg ha en vaskeserviett pose liggende på kjøkkenet, for JA, jeg og har prim på buksen enda jeg aldri spiser det selv.. og genialt med de 'flaskene'. Har sett på dem og tenkt.. nææææh.. men nå må jeg, eller William da, få teste han også :)

  Tusen takk for utrolig fin og inspirerende blogg. Du og sjarmtrollene dine :)

  Klemmer til deg

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails