mandag 22. november 2010

Skulle ønske jeg kunne hekle

Jeg må vise frem den kjempe søte boken jeg var så heldig å vinne på Mönsterarkivet for litt siden. (Er du glad i håndarbeid er det en blogg du ikke må gå glipp av!!) Boken heter "Galen i garn" og har masse fine oppskirfter og ideer, noen strikk, noen hekle og litt annet. Og ikke minst er boken full av fine bilder!


Når jeg blar i boken skulle jeg virkelig ønske at jeg kunne hekle. Kanskje jeg skal få mormor eller mamma til å gi meg et lite kurs. Men det må bli etter jul, nå har jeg nok med de prosjektene jeg allerede har startet.. ;)
Hva med en heklet sittepute eller trekk til en krakk?Ellers hørte jeg rykter i dag om at Stoff og Stil åpner i Oslo på nyåret. Det blir veldig bra og kanskje bittelittegranne dyrt.. hehe..

4 kommentarer:

 1. Klart vi skal lære deg å hekle - etter jul :-)

  SvarSlett
 2. Jeg må lære meg å tyde oppskriftene med alle de der forkortelsene, sånn at jeg kan hekle meg noe mer fornuftig enn små lapper. Svigermor har lovet meg kurs!

  Ha en fin dag! Klem!

  SvarSlett
 3. Jeg kan så vidt å hekle, men jegkan ikke gjøre det pga oprasjoner i hendene. Men det er utrolig mye flott - disse bildene var kjempefine.

  Kom tilfeldigvis over bloggen din, koselig!

  Jeg har for tiden en GIVEAWAY gående, og jeg prøver åreklamere litt for den nyåpna Eplabutikken min ( derfor giveaway ;0) )

  Om du har lyst å bli med kom innom bloggen min,eller bare kom innom på besøk - du er hjertelig velkommen!

  SvarSlett
 4. Ja, der fant du nok mye fint.
  Men hekling er vel ikke det verste å lære seg?

  KLEM

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails