tirsdag 30. november 2010

Julemarked i Stockholm

Stockholm var som alltid bra. Og et julepyntet Stockholm var vakkert, men utrolig kaldt. Til min store glede er det fra første adventshelgen mange julemarkeder i Stockholm. Julemarkedene på Skansen, i Gamla Staden og Kungsträdgården er de tre mest kjente. Jeg elsker å gå på julemarkeder, elsker lukten og lyden av jul. Gløggboder og nissetelt, herlig førjulsstemning.  :)

   


Guttenes høydepunkt var nok Junibacken. Selvom de ikke kjenner alle figurene til Astrid Lindgren var det gøy, og huset og hesten til Pippi var mest stas. Lego-julenissen på Gallerian (shoppingsenter) var nesten like høy som min kjære og storebror til sammen. Han går nok heller ikke i glemmeboken hos de små med det første! :)


Turens nedtur var definitivt at et hjul på barnevognen pungterte på flyet på vei til Stockholm. Endelig (?!?) fikk vi uttelling for at vi alltid har med pumpe til dekkene når vi er ute å reiser, så min kjære lappet og fikset, og reddet helgen!  Det kunne blitt en ganske slitsom helg uten vogn, men heldigvis slapp vi å finne ut av det. Og vi er noen minner rikere og noen julegaver nærmere å bli ferdig! ;)

9 kommentarer:

 1. Å, så kos! Julemarked er noe som virkelig ville ha fått julestemningen i sving -ikke det at jeg trenger det, hehe, men det hadde vært kos fordet! Kjekt å ha en så handy mann altså.. tror aldri min kjære har lappet et dekk før, det har derimot jeg..!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Ja, det var nå vi skulle vært der - ikke for tre uker sidan altså!! Julemarked er alltid kos. Håper å få med oss noen her i området, og i Tallin om tre uker!!
  Klem!

  PS: Slipp litt luft utav dekkene neste gang, så går det bedre i luften!!

  SvarSlett
 3. Hørtes utrolig koselig ut med stockholmstur:) Marked er jo så kos, spesielt julemerked.
  Ha en fin fin advent:) Hilsen fra Lise

  SvarSlett
 4. Så koselig med Stockholmstur, til tross for barnevognpunktering;) Stemningsfulle bilder!

  SvarSlett
 5. Herlig! Gjett om jeg lengter hjem. ;)

  Et tips er å tømme hjulene for luft når man flyr, men det visste du sikkert fra før.

  Goklem,
  Emma

  SvarSlett
 6. Så koselig!!! Nå fikk jeg jammen lyst å dra til Stockholm:-) Og det med å ha med seg pumpe, var veldig lurt. Det har jeg rett og slett ikke tenkt på, men da har vi jo bare vært heldig frem til nå. Neste tur står pumpe med på huskelisten:-)

  SvarSlett
 7. Så utrolig stemningsfulle bilder! Dette så virkelig ut som en innholdsrik Stockholmtur.

  Jeg har forresten en liten give away, som kanskje kan gjøre hverdagen litt mer leken? Se her: http://www.lekenhverdag.com/2010/11/give-away-med-tre-vinnere.html

  SvarSlett
 8. Så fine bilder - høres ut som en fin måte å få litt julestemning på:-)
  Ha en fin dag!

  Klem

  SvarSlett
 9. Julemarkedet så kjempeflott ut! Så kos for både store og små. Ønsker dere en flott desember. Klemmer fra Elin

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails