torsdag 30. juli 2009

Herlige København!


Vi har hatt en utrolig flott tur til København. Det var ikke lange utflukten, men lenge nok til at det var herlig å være der og deilig å komme hjem! :-) Mannen og jeg vært i Køben en rekke ganger tidligere, og vi hadde en dag der på gjennomreise da storebror var 4 mnd. Men denne gangen var det "barnas Køben" vi prøvde å fokusere på! ;)


Som antatt var båt veldig gøy. Vi var veldig spent på hvordan det skulle gå å sove alle på en lugar med legging om kvelden, natt-amming osv, men det gikk heldigvis veldig bra!


Når vi var på båten, i Zoo og i Tivoli hadde storebror på "armbånd" med hans navn og mitt mobilnummer. Har prøvd å bruke sånn tidligere men da protesterte han vilt, denne gangen var det ingen protester! (Dette er kjøpt på apoteket, men jeg vet det finnes andre typer også.)Det er elefant storebror har gledet seg mest til å se i Zoo, så lykken var komplett da vi endelig sto og tittet ned på dem. Like ved elefant gården var det elefant statuer vi kunne leke med!


Mannen og lillebror (i Ergoen) skyter pil og bue i Tivoli. Dessverre vant de ikke noe...


Derimot var storebror sin Tivolidebut en kjempe suksess både for han og for oss. Jeg må innrømme at jeg muligens var like glad og om mulig enda mer stolt enn han da han kjørte sin første tur med veteranbilene. For en enorm glede det er å se sine barn lykkelige! :-)


Det er tydelig at finanskrisen er kommet til Køben også. Dette butikkvinduet måtte jeg bare ta bilde av... He he... Men litt shopping ble det likevel, og ettersom det var salg over alt ble kofferten ganske tung på vei hjem. :-) (Skal vise frem noe av det vi har shoppet senere!)


Litt missunnelig og inspirert av lillebror som ofte var i Ergoen, ville storebror ofte bæres også. Etter mye trasking og bæring orket vi ikke mer bæring på armen, så han fikk tilbud om å sitte i Ergoen noe han jublet i glede over! Han sovnet faktisk flere ganger i Ergoen. Selv om han veier litt mer enn lillebror føltes det faktisk ikke så mye tyngre å bære storebror bak enn lillebror foran! Koselig er det å bære barna sine i bæresele uansett! *LYKKE* 


Her er vi og titter på den lille havfrue. Mellom havfruen og dfds sin båtkai ligger et område med outlets. Der fikk vi shoppet litt siste dagen, mens vi ventet på boardingen til båten skulle starte. :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails