lørdag 4. juli 2009

Tripp trapp

Vi hadde knapt spist opp middagen i går før det braket løs med lyn og torden. Vi har ganske god utsikt over Oslo og kunne se hvordan uværet herjet over Holmenkollen før det krabbet sakte og rolig mot oss. Og som det regnet... Tenker moder jord var glad for litt å drikke! Håper bare ikke uværet i går jaget solen helt bort, vi tar med glede imot litt solstråler i dag også! 
Nå skal vi pusle og rydde litt her før svigers kommer på lunsj. Koselig å se dem før de drar på ferie. I ettermiddag skal vi på Maxbo og kjøpe mer støttemur. Vi har nemlig begynt på et prosjekt i hagen.

Denne bratte og meget lite barnevennlige (for ikke si ekstremt lite barnevognvennlige) trappen skal vekk, til fordel for en liten sti som kommer inn fra høyre. (kan skimtes bak trærne der.)

Her ser dere det påbegynte prosjektet fra en annen vinkel. Vi har hatt lyst til å gjøre dette siden vi flyttet inn, og nå som vi ikke har 1 meter snø i hagen eller baby på vei ut eller barnedåp å planlegge, har vi endelig kommet i gang! Gleder meg veldig til det blir ferdig! :-)

1 kommentar:

  1. Om dere kan se hit (vi bor rett ved Holmenkollen) så ser vi sikkert til dere også, så morsomt. Lykke til med hageprosjektet.... Ha en deilig lørdag videre.

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails