fredag 5. mars 2010

Bonytt på vei

Jeg hadde egentlig bestemt meg for å sende ut Bonyttene til alle som ville ha, men det var flere som ville ha enn antall blader jeg hadde igjen. Så jeg har laget lodd med navnene deres på, og storebror (i pysjen!) trakk følgende navn opp av bakebollen: Heidi, Lotta og Linn.
Send meg adressene deres på: ientretre@gmail.com, så kommer bladene deres vei. Til dere andre, jeg skulle virkelig ønske jeg hadde nok blader til alle, men om jeg får flere Bonytt-blader via Buzzador kampanjen så skal jeg lodde ut de også!


Inspirert av mammas utlodding har storebror også loddet ut en av sine egne bøker til... tam-ta-tam... Tigergutt ble den lykkelige vinneren!! 
ha ha ha..


Det er flere som har spurt om hvor mange Buzzador kampanjer jeg har vært med på. Siden jeg ble medlem i oktober 2007 og har vært med på 10 kampanjer. Det går litt i rykk og napp hvor ofte de tilbyr kampanjer innen mine interesseområder, og noen av kampanjene jeg har meldt meg på har jeg ikke fått være med på pga for mange påmeldte. Men akkurat nå er jeg med på 2 kampanjer, test av Bonytt og Dr Greve Pharma.
Det jeg liker best med Buzzador er å få store pakker med vareprøver jeg kan dele med familie og venner. Om du vil melde deg inn også, kan du gjøre det HER.

2 kommentarer:

 1. Aa, heldige meg:) Ikke hver dag jeg har slik flaks!!
  Adressen min er Heidi Wangen, Josep Taradelles 2, 2n 3r, 17820 Banyoles, Girona, Espanya.
  Joho, gleeeeder meg til aa kose meg i sofaen med NORSK lesestoff!!
  Ha en herrrrlig helg gode du!

  SvarSlett
 2. Før jeg tar av.. Er det meg som er Linn? :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails