torsdag 4. mars 2010

Engel i snøen

I går hadde jeg storebror hjemme fra barnehagen og vi dro til oldemor for å spise lunsj. Etter deilig mat, var vi ute og lekte, og det ble mange engel-spor i snøen utenfor oldemors veranda.


Angret skikkelig på at jeg ikke hadde med det store kamera, men mobilkamera får duge når man klarer å fange gyldne øyeblikk! ;)

Har du sett at snøen SMELTER?? Her drypper det fra taket og jeg kan se at snøen minker. Hurra, det er VÅR!!! Typisk at godværet kom bare dager før Mannen skal begynne sin permisjon.. Ja, ja, jeg unner jo deg også litt sol på nesa kjære! ;) Sola og varmen og den nye årstiden er uansett hjertelig velkommen!!
Nå er det straks på med solbriller og ut i sola!! ;)

2 kommentarer:

  1. Kikker inn for å ønske god helg! Og takk for oppmerksomheten under. Jeg er mitt i pakkingen til Sverige og begravelse i morgen, så jeg er tilbake etter helgen.

    KLem!

    SvarSlett
  2. Ja, det er virkelig VÅR i luften om dagen. I går var jeg helt i lykkerus på vei til og fra barnehagen... Jeg føler meg bedre også nå, forkjølet, men det tåler vi :) Og barnehagen får som sagt veldig bra. Idag vinket hun visst fint til pappan sin og snudde seg og bøllet med de andre barna :) så stolt mamma!!!

    Ønsker dere en topp helg. KLEM

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails