lørdag 20. mars 2010

Vi er invadert

I dag har huset vårt blitt invadert... med søte små finger-papirdyr!


De er utrolig fine å leke med, og bare fantasien setter grenser for hvilke dyr og skapninger som kan dukke opp. Vi har til og med laget en finger-figur av storebror!! Mye krøller og søt nese på den kan jeg love! Ha ha ha...


Den kreative hjernen bak ideen er den flinke pappaen Joel, med denne bloggen. Jeg har laget sånne figurer flere ganger tidligere, og de har blitt lekt med til de gikk i stykker. Men da jeg så de fine figurene til denne søte norske bloggen på bloggen til Joel for litt siden, fikk jeg lyst til å lage nye figurer.


Så i dag har vi kost oss med mange nye figurer og vi har lekt dyrehage, jungel, sirkus og bjørnen sover cirka en trillion ganger! Begge guttene syntes det var veldig gøy å leke med de, og det er morsomt å se på når de setter i gang rollelek med figurene! :-)
Nå skal det bakes litt, for i morgen har lillebror invitert noen venner til å feire 1årsdagens sin med boller og brus. ;)

5 kommentarer:

 1. Morsomme figurer som mamma har laget- De er fine å leke med har jeg sett, og med storebrors fantasi er det lett å bli glad og revet med i leken. Koselig med lunsjbesøkmellom "slagene".

  SvarSlett
 2. Så morsomme og søte figurer.

  Det er en award til deg inne hos meg.

  Ha en flott helg videre!

  Klem, Line.

  SvarSlett
 3. Så kult! Det må jeg prøve en dag!

  SvarSlett
 4. Saa utrolig kult:) BAre det at jeg tror en viss liten bölle skulle sugd og bitt dem ihjel...!
  Men veldig god idé jeg skal legge meg paa minnet:)
  Ha en super kveld!
  KLEM!

  SvarSlett
 5. Så hyggelig at du har linket til meg :-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails