onsdag 31. mars 2010

Langhelg i Genève

Fra forrige torsdag har vi tatt en aldri så liten påsketur til farmor og farfar i Genève, og jeg sier bare vår - vår - VÅR - tralala... :-)


19 grader og strålende sol, solbriller på nesen, full blomstring (en del pollen..), litt shopping, et par glass rødt og masse besteforeldrekos, var en bra start på påsken! :-)
Litt turistico ble det også, her er storebror og jeg utenfor FN bygningen i Gevève.


Jeg har hatt en deilig mail/facebook og blogg ferie! Det var egentlig kjekt å være offline noen dager (ja, klarte nesten å holde meg helt borte...), samtidig er det veldig koselig å komme tilbake til mange blogger fulle av fine nye innlegg. :-) Nå skal vi kose oss hjemme noen dager med litt (...) klesvask og late dager, før vi tar en tur på hytta i håp om at det kanskje er litt skiføre igjen der.

Er det noen andre som sliter med å laste bilder til blogger for tiden??? Det tok en evighet å få opp disse bildene, om jeg få det til å funke bedre senere i dag, kanskje jeg får lastet opp flere bilder fra turen! ;)

2 kommentarer:

 1. Har ikke hatt problemer med bilder i dag..

  Nydelig med vår i Geneve, tenker jeg:)
  Gleder meg til full blomstring her også.

  Kos dere på hytta.
  Klem Vivian

  SvarSlett
 2. Ahhh, sukk så deilig med litt vår. Svigerfar far i Geneve forrige uke og han sa det samme, helt fantastisk deilig :)... men det fortjente dere :)Her er det jo ikke akkurat påskestemning utenfor vinduet, men alt regnet smelter jo snøen, så da blir det jo mer vår i sikte :)Håper dere får fine dager på hytta. Vi blir bare hjemme, Kjetil har blitt syk nå, så da gidder vi ikke reise noe sted.

  Kos dere masse ihvertfall. KLEM fra meg.
  (har ikke hatt noe problem med bilder)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails