onsdag 3. mars 2010

Buzzador

Som jeg lovet i går skal jeg sende noen søte lesere siste utgave av Bonytt.


Grunnen til at jeg deler ut to helt gratis utgaver er at jeg er en Buzzador, og jeg har fått 5 utgaver av bladet som jeg kan dele ut til venner. Og jeg vil gjerne dele noen av dem med mine kjære bloggvenner! ;)


Buzzador er en "markedsføringskanal" der du som medlem GRATIS får teste nye produkter. Jeg har til nå testet Hipp barnemat, Extra halspastiller, Ford Fiesta (ja, bilen!!) og Lovefilm (filmleie via post), for å nevne noe. Har hørt om folk som har testet barbermaskiner, trådløse internett løsninger og kattemat. Det hele kommer an på hva du krysser av som dine interessefelt.


Det du skal gjøre er å prøve ut produktene, og sende en rapport tilbake om hvordan du og vennene dine liker produktene.
Om du liker å teste nye produkter og tjenester, da er Buzzador noe for deg også! Har du lyst til å bli en Buzzador, kan du klikke her!


Du tjener ikke noe på det, men så koster det heller ikke noe å være medlem! Dersom du synes min forklaring på dette var utrolig klønete *rødmer*, kan du lese mer her.

1 kommentar:

  1. Hei du! Takk for hilsen i bloggen min! Jeg blir hoppende gald for hver gang jeg får kommetar :-). Ja, ikke sant Joel er flink!

    Jeg tar gjerne imot Bonytt-blad, jeg. Og så skal jeg jammen utforske mer Buzzador. Høres jo veldig fristende ut.

    Jeg følger deg videre, alltid moro med nye bloggbekjentskaper! :-)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails