torsdag 1. april 2010

AprilsnarrI formiddag hos oss; mens guttene lekte rolig med duplo, rullet pappa sammen teppet i lekekroken og slang det på skulderen:
– Tror jeg skal flytte stua ut i hagen jeg...

Kan love at 3 åringen løp til mamma med måpende munn for å sladre. He he.. Når jeg så sendte guttene til vinduet for å se pappa slenge teppet ut på snøen som er igjen på plenen, ble øynene om mulig enda større. En av vinterens siste muligheter til å banke/rense teppet på snøen, ble plutselig en ypperlig mulighet til å tøyse litt med guttene på 1. april. ;)

Om vi ville kunne vi nok lurt eldstemann dagen lang med den ene aprilsnarren etter den andre.
– Se det er blitt kyllinger av eggene i kjøleskapet...
– Oj, nå går det en elefant i hagen...
– Har du sett at pappa kan gå på hendene??
Men vi innser at vår kjære 3 åring ikke hadde helt sett forskjellen på om mamma og pappa tuller, eller om det hadde klikka helt for oss... Så vi sparer de gode aprilsnarrene til han blir litt eldre. ;)

1 kommentar:

  1. Hehe, så moro at det går å lure de litt ;). Det er det en pappa her i huset som gleder seg veldig til han kan gjøre vet jeg... Selv er jeg utrolig dårlig på det, selv om det er tull så klarer jeg ikke lyve så troverdig.... Håper dere koser dere videre hjemme. Idag var det min tur til å våkne opp litt skrall, heldigvis bare hals og nese, håper det forsvinner...KLEM

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails