mandag 5. april 2010

Hyttetur

Påsken i år har vært en koselig ferie fra ende til annen. Faktisk tjuvstartet vi ferien litt før høytiden, og har fått max ut av denne deilige våruken. Det høres kanskje litt hektisk ut med tur til Genève, noen dager hjemme, før vi dro på hytta siste helgen. Men for oss har påsken rett og slett vært perfekt! :-)

Hytta til mine foreldre ligger ved en innsjø som tømmes for vann om vinteren, så der blir det nydelig skiføre på lange flate "vidder" som små og store kan kose seg på. Så vi har fått gått sesongens (sannsynligvis) siste ski og pulktur, i strålende SOOL! For et påskeminnne!! :-)


Vi har også kost oss med aking, snømenn, spill, deilig mat, påskegodis og krim. Faktisk så trodde min kjære og jeg at det ikke ble noe særlig tid til å lese bok, så vi tok bare med en bok (nyeste til Jo Nesbø). Men tid fant vi, så begge har begynt å lese samme boken. He he.. Ikke samtidig da, men her gjelder det å ikke røpe hva man har lest. Thi-hi.


Nå skal vi nyte siste påskedagen. Straks skal vi ut en tur. Lillebror skal sove litt og vi andre skal hjelpe snøen i hagen med å smelte! ;)

Håper DU også har hatt en fin påske! Klem fra Inger-Lise

3 kommentarer:

 1. Høres ut som en topp påske!! Hvordan liker deres minste gutt pulken? Nilsen sovner omtrent med det samme han ser den, så det er så deilig! Gleder meg allerede til å ta den frem neste år ;)

  FINE bilder, ordentlig fin påskecollage!
  Ha en fortsatt fin mandag!
  klem

  SvarSlett
 2. Takk for mange fine dager med gode minner både inne på hytta og ute i snøen! Klem fra mormor og morfar

  SvarSlett
 3. For noen herlige bilder. Dere har virkelig fått MAX ut av ferien i år.

  Det er ikke noe feil når jeg legger inn kommentar, det er bare at du har på kommentarmoderering (innstillinger, kommentarer på blogger) og noen ganger er det ikke like lett å se hvilke bokstaver og tall som skal legges inn... tror forresten at det strengt tatt ikke er nødvendig å ha denne modereringen :)

  Natta fra meg.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails