fredag 9. april 2010

Her sover to prinser

Endelig fredag!
Kvelden har bare blitt borte innimellom legging, litt rydding, litt gullrekke, litt blogging, to glass rødt og litt smågodt. ;) Jeg har jobbet senvakter denne uken (hvis noen har lurt på hvorfor det har vært litt stille her..), og gleder meg veldig til deilig vær og fri i helgen!!


Her sover ikke bare en, men to nydelige små prinser.
Jeg elsker å gå inn å se på mine elsklinger når de sover. Ikke noe er vel mer uskyldig eller nydelig enn barn som sover! ;)


Dette er en liten sniktitt inn på rommet til storebror. Mulig det kommer flere titt inn der etter hvert. På bildelisten (som jeg så gjerne skulle ha malt, men aldri kommet så langt...) har vi samlet hele Hundremeterskogen, og noen andre små venner. Av og til bytter han ut utstillingen med smurfe figurene sine, eller plasserer andre småting der som han ikke vil at lillebror skal få tak i! Smartingen min, det er godt det er lenge til lillebror rekker opp dit! ;)

Jeg ønsker alle en FLOTT helg, og takk til DEG for at du titter innom hos meg! ;)
Nattaklem fra Inger-Lise

1 kommentar:

  1. Hei vakre du!

    Det er ikke alltid man får tid til å blogge gitt. Man må liksom ha litt tid til å sette seg ned å skrive et gjennomført innlegg. Jeg er en av disse skravlebøttene som ikke kan befatte meg i korthet. Er ikke bare et bilde og en liten tekst hos meg nei... *sukk* skulle ønske jeg klarte det også innimellom :)

    Ha en god helg!

    Klem

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails