onsdag 7. april 2010

These Boots...

Det er en stund siden lillebror tok sine første skritt, men i påsken slapp han seg litt mer og kan nå gå tur retur fra stua til kjøkkenet. Så i går fikk han sine første spasersko!


Fra før har han skinntøfler, og til jul fikk han myke baby-jogge-sko av onkel, så han er vant til å ha noe på foten. Men disse store og litt stive skoene er både merkelig og ganske interessant på samme tid å ha på bena.


Det går selvsagt fortsatt raskest å krabbe, særlig når han skal holde følge med storebror. Men de stabbete søte små skrittene blir stadig stødigere, og han velger oftere å gå fremfor å krabbe når han skal flytte på seg. Tenk at lille gode gutten min har blitt så flink og stor.. Hvor blir egentlig tiden av?? *sukk*

Når min lille men stadig større gullgutt våkner, vurderer jeg en tur på Ikea. Har ikke vært der på evigheter, og jeg har et lite prosjekt til lekekroken som snart bobler over inni hodet... Dessuten har sommer kolleksjonen til Ikea kommet. (JA, jeg har alltid minst to unnskyldninger for ikea-tur.. he he..) Til helgen har vi tenkt å starte grillsesongen, og litt nytt til verandaen hadde vært koselig å ha på plass til det! ;)

6 kommentarer:

 1. Så fine sko! Det er moro med de første skoene ;)
  Mannen fortalt meg at det var meldt knallvær til helgen, så da er det godt mulig at vi også starter grillsesongen. Gleder meg! Så akkurat at Ikea har fått ganske så fine hagemøbler i tre, men enn så lenge så har ikke vi noen veranda å sette dem på, så vi får vente litt til med akkurat det. God Ikea-tur! VI har vel vært der 3 eller 4 ganger siste ukene og må fortsatt tilbake minst en gang, haha ;) God uke!

  SvarSlett
 2. Åååå, så fine sko han har fått!
  Rart når de blir så store...

  God Ikea tur, behøver vel aldri en unnskyldning for å reise dit vel?? ;))

  KLEM

  SvarSlett
 3. Tiden går så alt, alt for fort...Vi må huske å sette pris på tiden vi har akkurat nå! Vi får den aldri igjen ;)

  Nydelige små sko, tenker han er en liten barsking med disse! Der han stabber avgårde!

  God Ikea-tur, der er det alltid moro!!
  klem

  SvarSlett
 4. Åååå, grilling hørtes deilig ut!! Snøen dekker uteplassen her fremdeles!!

  Søte sko. Tenkte å vise Lillegutt sine første sko snart også. Han kan ikke gå enda, men går langs sofaen og salongbordet.
  Måtte flire av den lille-trykke-på-knapper-gutten din som ikke godtar gamle mobiler lenger. De er ikke dumme selv om de er små nemlig. Vår lille pjokk foretrekker helt klart den bærbare mac-en min, men han godtar at han må leke med et gammelt tastatur. Den gamle get-kontrollen er det jo ikke vits i å gi han. Han har skjønt at det er den nye som får ting til å skje på tv-en!! Morsomme er de i allefall!!

  Klem!

  SvarSlett
 5. Grilling hørtes digg ut. Blir nok ikke grillings her ute da Kjetil er i utlandet og mor er hjemme alene for første gang på 6 måneder. Har i tillegg festlige planer både fredag og lørdag, så dette kan bli interessant. Mannen er tilbake mandag kveld... men tror det skal gå bra altså. Emilie er ikke veldig interessert i å gå uten at vi "lokker" henne mellom oss, men det går fremover.. hun virker tryggere og tryggere. Ha en god natt.

  SvarSlett
 6. Nydelige! Ligner veldig på de første skoene til min minstemann, bare at de var brune. Vet ikke om jeg har hjerte til å kaste de. ;-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails